Divine Coaching by Anouk
Coaching geleid door de Heilige Geest

 

Wie ben ik?

 Ik ben een vrouw die veel heeft meegemaakt en daardoor ook echt vanuit ervaring kan zeggen: Ja, God is trouw! Ik ben getrouwd met Fons en moeder van onze vier mooie kinderen. Daarnaast heb ik ook een absolute passie om God te dienen met alle talenten, gaven en kwaliteiten die God mij gegeven heeft. 

Mijn passie

Als er íets is wat ik graag wil, dan is het mensen laten schitteren als een licht in de duisternis en mentaal, geestelijk en emotioneel volledig tot bloei laten komen! 

Het is mijn passie om God te dienen met alle talenten, gaven en kwaliteiten die Hij mij gegeven heeft. 

Hij heeft het op mijn hart gelegd om Christelijke Vrouwelijke Ondernemers te helpen in hun Kracht te gaan staan, zodat zij op hun beurt hun doelgroep kunnen helpen te doen waarvoor God hen heeft gemaakt. Het is mijn Roeping en mijn Levensdoel om jou te laten Schitteren in de duisternis! 

Mijn motto? Light up the world and shine!

Waarom doe ik wat ik doe?

Als Christen weet ik dat God ons allemaal heeft gemaakt met een uniek en specifiek doel in ons leven, onze roeping. 

Maar helaas worden wij vaak door omstandigheden en mensen om ons heen beïnvloed waardoor onze keuzes niet overeenkomen met onze roeping. Of voelen wij vaak dat we zelfs helemaal geen keuze hebben, maar onder druk staan om te doen wat anderen van ons willen. Hierdoor komen we niet echt volledig tot ons recht en floreren wij niet zoals we zouden kunnen.

We voelen ons dan ook niet echt gelukkig en raken gestrest, overspannen of zelfs burn-out.
We leven niet ons ‘eigen’ leven, maar het ‘leven van iemand anders’. We leven dan niet echt, maar worden geleefd. 

Dit was nooit Gods bedoeling voor ons! Nee! Hij heeft ons gemaakt om echt ‘onszelf’ te zijn en ons eigen leven te leven. Zoals hij een mier heeft gemaakt om een mier te zijn en geen vlinder.

Het wordt daarom tijd dat jij jouw eigen leven gaat leven! En gaat doen waar God je voor heeft gemaakt.

In mijn eigen leven zie ik nog te vaak dat krachtige, getalenteerde vrouwen (vaak ondernemers) niet echt zichzelf durven te zijn. In hun leven zijn ze zo vaak onzeker gemaakt door leugens van de vijand, dat ze niet volledig in hun kracht staan. 

Dit raakt mij zo! 

Vrouwen zijn de spil van onze maatschappij. Als vrouw en moeder zijn wij steun en toeverlaat van onze man en vader van onze kinderen. Want toen God Adam had gemaakt, zag Hij dat hij een helper nodig had en maakte Hij Eva, een vrouw. Een helper in deze context is niet een sloof of een slaaf. Niet iemand die minderwaardig is aan de man. Nee, een gelijkwaardige partner die een belangrijke taak heeft als helper. Samen vormen zij een team, Gods Team.

Ook heeft de vrouw een hele belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen. Zij heeft een voorbeeldfunctie, bewust of onbewust, voor de volgende generatie. Ook hierin heeft zij een leidinggevende positie. En dat maakt dat alle vrouwen leiders zijn.

En daarom wil ik mij inzetten om deze groep vrouwen te helpen om echt in hun kracht te gaan staan en te zijn zoals God ze heeft gemaakt. Niet meer onzeker, gebroken of verslagen. Nee, krachtiger dan ooit, stralender dan ooit.

Jij mag gezien en gehoord worden! Dat is jouw God gegeven recht!
Het is jouw tijd om te stralen en te schitteren!

 

Arise, Light Up The World & Shine!  🙏🏻❤️